TEAMBUILDING.PÅ RIKTIGT.

Ingen yxkastning, 5-kamp och blåsrör

Framgångsfaktorer

Ett team med förståelse för ledarskap, beslut och kommunikation, är en nyckel för framgång. Vi hjälper er sätta fingret på vad som behövs för att utvecklas!

Forskningsbaserat

Allt vårt arbete baseras på modern och vedertagen forskning. Vi bygger vårt arbete på moderna grupp- och ledarteorier av t.ex. Susan Wheelan, Will Schutz, Bruce Tuckman med flera.

Forskningsbaserat

Andreas har jobbat med ledarskap i olika former i över tio år. De senaste åren har han arbetat med att utbilda guider inom ledarskap, grupprocesser och friluftstekniker. Nu finns möjligheten att boka Andreas för en hel eller halvdags workshop och grupputveckling på DITT företag.

Planering

Innan vi bokar något har vi ett kostnadsfritt samtal där vi diskuterar vad ni vill uppnå och vad vi kan erbjuda, hur ett upplägg kan se ut med mera. Alla upplägg kommer se lite olika ut beroende på just er situation och er målsättning. Vi ger alltid kostnadsfria förslag på hur vi kan utveckla er grupp.

För vem: För dina medarbetare och arbetsgrupper inom samma företag/verksamhet. Riktar sig mot företag, föreningar med mera.

Antal: 4-20

Kort beskrivning: Kombinera en teoretisk grund med praktiska exempel och övningar för grupputveckling och kommunikation. Alla övningar knyts ihop med utförlig reflektion.

Syfte: Få din arbetsgrupp att samarbeta och kommunicera bättre. Vi arbetar med tydliga och konkreta övningar och exempel, som syftar till att ge dina medarbetare en Aha-upplevelse! Gruppen kommer även ta med sig verktyg och mindset för att bli effektivare i sin kommunikation och sitt arbete tillsammans. De kommer få en teoretisk bakgrund och allt innehåll vilar på vedertagen forskning. Kan med fördel kombineras med gemensam matlagning över öppen eld.

Utrustning: Inget speciellt

Plats: Utomhus eller inne

Tid: Hel- eller Halvdag. 

Övrigt: Omfattning, upplägg och mål planeras i samarbete med kund.

BAKOM NATURE BY ANDREAS

Andreas är uppvuxen i Karlskrona med hav och skärgård precis runt knuten. Efter nästan 20 år i Uppsala bor han åter i Karlskrona. Han jobbar med friluftsliv och ledarskap på olika sätt, som äventyrsguide, instruktör och utbildare i Försvarsmakten. Andreas anordnar företagsevent och teambuilding både på hemmaplan och bortaplan. En av Andreas stora passioner i livet är och att resa och dyka. Han har passerat 60 besökta länder, nästan 1000 nätter i sovsäck och flera hundra dyk.

CERTIFIKAT & UTBILDNINGAR

PADI owsi Scuba Instructor

Certifierad Fjälledare

Certifierad Havskajakledare

Examinator Paddelpasset

Svenska Överlevnadssällskapet, bitr. instruktör

Lärarexamen, Gymnastik- och Idrottshögskolan, Stockholm

Klättermusen Local Hero

Äventyrsguide 

Jägarexamen

SLAO Lavinutbilding

Wilderness First Responder, WMI of NOLS

American Heart Association CPR

Svenska HLR-rådet, Certifierad Huvudinstruktör

Värnpliktstjänst, Jägare, specialbefattning Sjukvårdare, K3 Karlsborg

Friluftsliv och äventyrsidrott – Vår, Linneuniversitetet

Friluftsliv och äventyrsidrott – Vinter, Linneuniversitetet

Fjällsäkerhet (TR), Umeå Universitet

TurismvetenskapKonsumentbeteende, Mittuniversitetet

Turismvetenskap – Svensk & internationell turism, Mittuniversitetet