Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kp_get_client_id' not found or invalid function name in /var/www/naturebyandreas.se/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
After Work - Nature By Andreas

After Work med Outdoor Cooking

Byt uteserveringen mot UTEserveringen! Ta med kollegorna eller vännerna på en annorlunda after work
Ekologiskt. Spännande. Socialt. Gott.

Varför inte byta den vanliga uteserveringen mot en naturnära UTEservering? Vi erbjuder grupper möjligheten att komma ut i naturen för att tillsammans laga mat över en öppen eld. Under ledning av en av våra erfarna guider, umgås ni runt elden medan vi tillsammans förbereder och lagar en 2- eller 3-rätters måltid. Platserna vi ses på är alltid naturnära, antingen längst ut i skärgården eller mer centralt. Detta är ett jättetrevligt event som uppskattas av både kompisgäng, familjer och företagsgrupper. 

Ni behöver inte fixa någonting. Dyk upp som ni är, vi löser resten. Oroa er inte för vädret, vi har lagat mat med grupper i nästan alla väder och löser de flesta förutsättningar.

Dessutom är vi vana att anordna mer omfattande event för större grupper som vid konferens, kick off med mera. Kontakta oss gärna med frågor eller för inspiration!

Öppen eld

Laga en härlig 3-rätters över öppen eld! Vi snackar INTE grillad korv 😉

Upplevelse!

Njut av en annorlunda upplevelse med kollegor eller vänner

Inga förberedelser. Ingen disk.

Allt är förberett och vi lagar maten tillsammans. Dyk upp som ni är. Vi fixar resten.

Ekologiskt + nyttigt

Maten är alltid ekologisk, nyttig och vi kan anpassa oss till de flesta matpreferenser. Nått för alla liksom!

Kul och annorlunda AW med kollegorna? Utomhusmatlagning med Nature By Andreas.
Kul och annorlunda AW med kollegorna? Utomhusmatlagning med Nature By Andreas.

För vem: För kompisgänget eller kollegorna på jobbet

Antal: ca 10-30 pers (Vi gör även exklusiva specialarrangemang med mindre eller större grupper i mån av tid.)

Kort beskrivning: Laga en riktigt god 3-rätters meny över öppen eld

Hur: Vi bestämmer en plats tillsammans, stadsnära eller naturnära. När ni dyker upp sprakar redan elden och förrätten väntar. Ni får en introduktion och dagens meny presenteras. Därefter hjälps vi åt att laga resten av maten tillsammans innan vi avnjuter den i det fria. Råvaror, köksredskap, matredskap, handsprit, tvål och vatten finns fixat. Ni behöver inte ha med er någonting. Förutom om ni vill dricka något alkoholhaltigt.

Utrustning: Kläder efter väder

Plats: Utomhus

Tid: ca 2-3 timmar

Övrigt: Plats, meny med mera bestäms gemensamt vid bokning. Vi har såklart några förslag.

BAKOM NATURE BY ANDREAS

Andreas är uppvuxen i Karlskrona med hav och skärgård precis runt knuten. Efter nästan 20 år i Uppsala bor han åter i Karlskrona. Han jobbar med friluftsliv och ledarskap på olika sätt, som äventyrsguide, instruktör och utbildare i Försvarsmakten. Andreas anordnar företagsevent och teambuilding både på hemmaplan och bortaplan. En av Andreas stora passioner i livet är och att resa och dyka. Han har passerat 60 besökta länder, nästan 1000 nätter i sovsäck och flera hundra dyk.

CERTIFIKAT & UTBILDNINGAR

PADI owsi Scuba Instructor

Certifierad Fjälledare

Certifierad Havskajakledare

Examinator Paddelpasset

Svenska Överlevnadssällskapet, bitr. instruktör

Lärarexamen, Gymnastik- och Idrottshögskolan, Stockholm

Klättermusen Local Hero

Äventyrsguide 

Jägarexamen

SLAO Lavinutbilding

Wilderness First Responder, WMI of NOLS

American Heart Association CPR

Svenska HLR-rådet, Certifierad Huvudinstruktör

Värnpliktstjänst, Jägare, specialbefattning Sjukvårdare, K3 Karlsborg

Friluftsliv och äventyrsidrott – Vår, Linneuniversitetet

Friluftsliv och äventyrsidrott – Vinter, Linneuniversitetet

Fjällsäkerhet (TR), Umeå Universitet

TurismvetenskapKonsumentbeteende, Mittuniversitetet

Turismvetenskap – Svensk & internationell turism, Mittuniversitetet