Hemester, svemester eller staycation? Ja, vilket ord använder du? 🙂 I dessa tider får man försöka ta det onda med det goda och göra det bästa man kan av situationen. Mitt i allt elände kan det ju vara en ny möjlighet att utforska sin närmiljö på hemmaplan? Det är ju både klimatsmart och spännande, och tro mig – det finns garanterat några riktiga pärlor som du inte hittat. Än.

Här på Nature By Andreas ställer vi om från att planera för nästan 150 dygn på guideuppdrag utomlands, främst Kilimanjaro i Tanzania och Inkaleden och Machu Pichu i Peru. Istället fokuserar vi på #hemestertips här på hemmaplan i Sverige

3 HETA #HEMESTERTIPS

Vi har njutit av Karlskronas skärgård, solnedgångar och vågornas skvalp länge, länge. Känslan av att ta ett dopp i havet, sätta sig runt en eld och sakta se solen gå ner i horisonten, medan man sippar på något gott. Känna doften av havet, frisk luft, höra fåglarna. DEN känslan! Den vill vi ge till ER.

Skärgårdstältet är ett stort, rymligt tält med ståhöjd, som du GÅR in i. Du behöver inte krypa in i ett trångt, fuktigt tält. Hos oss sover kungligt du på en tjock madrass med riktiga gosiga täcken och kudde. Du sitter bekvämt på sköna stolar, är kvällen kylig sveper du in dig i en filt.

När du bokar din upplevelse med oss, förbereder vi allt. Vi möts upp på en överenskommen plats och ni blir visad till ert hotellrum för natten. Efter en kort genomgång av vår guide, blir ni lämnade och kan njuta av havet och omgivningen i eget tempo. 

Byt uteserveringen mot UTESERVERING! Ta med vännerna eller kollegorna på en annorlunda after work där vi tillsammans lagar en härlig och läcker måltid över öppen eld. Kom som ni är, vi fixar allt.

*Laga en härlig 3-rätters över öppen eld! Vi snackar INTE grillad korv ?
*Njut av en annorlunda upplevelse med kollegor eller vänner
*Allt är förberett och vi lagar maten tillsammans. Dyk upp som ni är. Vi fixar resten.
*Maten är alltid ekologisk, nyttig och vi kan anpassa oss till de flesta matpreferenser. Nått för alla liksom!

Välkommen till en grundkurs i kajakpaddling!

Att paddla havskajak är fantastiskt! Du får unika naturmöten, du kan slå läger på en egen ö och du kan komma till annars onåbara platser. Att knäpptyst glida fram längs vassen och spana efter djur eller njuta av en vacker solnedgång, är en otrolig känsla.

FÖR VEM?: Denna kurs passar alla över 18 år som är nyfikna på kajak och paddling och vill lära sig grunderna på ett säkert och pedagogiskt vis. Det spelar ingen roll om du aldrig suttit i en kajak eller om du har provat några gånger och nu vill lära dig mer. Har du erfarenhet av att paddla kajak i öppet vatten och besitter kunskap motsvarande Paddelpasset nivå Grön eller högre, ordnar vi gärna en fortsättningskurs eller en guidad tur i Karlskronas vackra skärgård. Vi är fullt utrustade med tält, sovsäckar, stormkök och kajaker för alla grupper.