Teambuildning. På riktigt.

Ingen yxkastning, 5-kamp och blåsrör

Andreas har jobbat med ledarskap i olika former i över tio år. De senaste åren har han arbetat med att utbilda guider inom ledarskap, grupprocesser och friluftstekniker. Nu finns möjligheten att boka Andreas för en hel eller halvdags workshop och grupputveckling på DITT företag.

Innan vi bokar något har vi ett kostnadsfritt samtal där vi diskuterar vad ni vill uppnå och vad vi kan erbjuda, hur ett upplägg kan se ut med mera. Alla upplägg kommer se lite olika ut beroende på just er situation och er målsättning. Vi ger alltid kostnadsfria förslag på hur vi kan utveckla er grupp.

BAKGRUND:
Allt vårt arbete baseras på modern och vedertagen forskning. Vi bygger vårt arbete på moderna grupp- och ledarteorier av t.ex. Susan Wheelan, Will Schutz, Bruce Tuckman med flera.

INNEHÅLL:
Under en eller flera workshops arbetar Andreas på ett mycket proffesionellt och pedagogiskt vis med er arbetsgrupp. En typisk workshop består av olika typer av praktiska övningar varvat med reflektion och samtal och föreläsning för att utveckla er grupp. Målet kan t.ex. vara att effektivisera er kommunikation och synliggöra en effektiv arbetsgång. Efter workshopen kommer ni att ha större förståelse för hur ni löser problem och tar beslut på ett effektivare vis.

FÖR VEM?:
Denna workshop passar stora och små företag, skolor, idrottsgrupper och alla andra typer av grupper där man arbetar tillsammans. Allt material är baserat på vetenskap och forskning.