Fotoutställning: 3 månader i Afrika – En fotoexpedition

Välkommen på vernissage!


Äntligen är det dags!

14 maj inviger jag min fotoutställning “3 månader i Afrika: En fotoexpedition”
Mellan kl 15-18 är det drop in och mingel. Ta med dig en vän och kom förbi! Vi bjuder på dryck och enkelt tilltugg.

Under hösten 2016 spenderade jag tre månader i Afrika. Det var en fantastisk resa och ett fantastiskt äventyr som tog mig ut i vildmarken, långt, långt bort från alla turiststråk. När jag kom hem i december hade jag drygt 3.500 bilder och en massa stories med mig.

Mina absoluta favoritbilder kommer jag nu att ställa ut för beskådning på Kungsängsgatan 12 i centrala Uppsala (Studieförbundet Vuxenskolan/Realgymnasiets Foajé). Fotografierna kommer att hänga från 8 Maj och några veckor framåt. Vernissage sker söndag 14 Maj.

 

För den som är nyfiken på mer om resan, finns min fotobok 100 memories from Africa, att förboka på Kickstarter. https://www.kickstarter.com/projects/1409519454/100-memories-from-africa-an-epic-photo-book